Amir Champion

About

mengenai amir champion
Sedekad pengalaman . Ilmu Berimpak tinggi . Result Yang Luar Biasa
MENGENAI AMIR CHAMPION
Sedekad pengalaman . Ilmu Berimpak tinggi . Result Luar Biasa

SIAPA AMIR CHAMPION

Saya seorang usahawan, penulis, Trainer dan speaker dalam misi untuk meningkatkan skill dan kesedaran dikalangan para Usahawan.

Saya juga merupakan Pengasas Kepada Champion of Change Academy dan Juga President untuk Rbv Agency Top 25 Unit Trust Agency di Bawah Public Mutual yang menguruskan lebih RM 500 juta nilai aset bersih.

Saya juga Pengasas Program Mastery Sales Call dan juga Empower Your Dream yang melatih beribu Konsultan di dalam perniagaan dan juga bidang Jualan.

Saya bekerja dengan syarikat-syarikat Lokal dan Multinasional dalam bidang Jualan .Saya telah bekerja dengan syarikat-syarikat seperti AIA , Etiqa Takaful , Prudential Bsn Takaful, Rhb Bank dan Public Mutual Berhad.

MASTERY OF SALES CALL

Bermula pada Awal Tahun 2019 , Amir Champ melancarkan Seminar Mastery Sales call. Dengan Pengalaman 13 tahun dalam Bidang Jualan terutamanya dalam Bidang Komunikasi melalui telefon ( Cold Calling) Amir Champ telah melatih lebih dari 2000 konsultan dari pelbagai Bidang. Seminar 1 hari ini dengan cepat menjadi seminar Skill untuk usahawan yg mendapat sambutan luar biasa.

EMPOWER YOUR DREAM CIRCLE

Empower Your Dream merupakan satu platform yang diwujudkan untuk mendidik dan memperkasakan masyarakat melalui produk dan perkhidmatan dengan acara memperluaskan kesedaran betapa mudahnya utk berniaga dan berjaya secara tidak langsung boleh meningkatkan taraf hidup dan pendapatan.

TRAINING PROGRAM

Dapatkan produk terbaik untuk diri anda. Tentukan apa yang paling penting untuk anda demi memastikan result dan impian anda tercapai. Dalam training program ini anda dapat E-Book / Workbook / Video mengenai Mastery Sales Call secara PERCUMA dan berbayar.

BE PART OF OUR TEAM

RBV adalah agensi unit trust dibawah Public Mutual Berhad. RBV telah berada didalam Unit Trust Industri lebih dari 10 tahun. Pelbagai award telah dirangkul oleh RBV. Antaranya :    CHAMPION TOP AGENCY SUPERVISOR
CHAMPION TOP AGENCY MANAGER
2nd RUNNER UP TOP AGENCY MANAGER